Geheugen prijzen

Door de crisis zijn de prijzen van intern geheugen de laatste tijd behoorlijk gestegen, soms zelfs verdubbeld. Zoals het er naar uit ziet houdt deze situatie nog wel even aan dus wanneer u van plan bent uw interne geheugen uit te breiden, wacht daar dan niet te lang mee.


Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!


Installatie netwerk


Het gebruik van een thuisnetwerkje, waardoor er met meerdere computers gebuik gemaakt kan worden van een enklele internet aansluiting, wordt steeds meer een gemeengoed.
Behalve dat hiermee de internet aansluiting gedeeld kan worden, is het ook mogelijk om een printer te delen, dus op meerdere PC's te gebruiken, of alle data centraal op te slaan. Eventueel op een externe harde schijf.

Wanneer wij een netwerk voor u installeren zal het in ieder geval mogelijk zijn om met alle computers gebruik te maken van het Internet.
Verder zorgen wij er voor dat er een netwerk sleutel wordt ingesteld zodat niet iedereen zonder meer op uw netwerk kan inloggen. Het is afhankleijk van de mogelijkheden van uw router welke sleutel er ingesteld wordt.
Desgewenst is het, indien de router hier in voorziet, ook mogelijk om draadloos toegang tot het netwerk te beperken tot een beperkt aantal specifieke PC's, welke in de router opgegeven worden.

Om een netwerk in te kunnen stellen is het een vereiste dat het IP-adres van de router bekend is, alsmede de gebruikersnaam en het paswoord van de router. Normaal gesproken zijn deze gegevens terug te vinden in de handleiding.


Neem gerust contact op om uw ensen te bespreken en om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn en wat de kosten zijn.