Geheugen prijzen

Door de crisis zijn de prijzen van intern geheugen de laatste tijd behoorlijk gestegen, soms zelfs verdubbeld. Zoals het er naar uit ziet houdt deze situatie nog wel even aan dus wanneer u van plan bent uw interne geheugen uit te breiden, wacht daar dan niet te lang mee.


Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!


Websites

Wij verzorgen de installatie van "standaard" software voor websites, alsmede websites op maat.

Voor het installeren van een website dienen wij minimaal de FTP-gegevens ter berschikking te krijgen. Betreft het een website welke gebruik maakt van een database, dan dienen ook de database inlog gegevens ter beschikking gesteld te worden.

Website op maat

Voor een website op maat is het niet mogelijk om een standaard prijs af te geven.

De prijs voor een website op maat is afhankelijk van het aantal pagina's, de grafische werkzaamheden welke er bij komen kijken en of er gebruik gemakt moet worden van een database of zelf te schrijven scripts.

Wilt u een website op maat, neem dan contact met ons op, dan inventariseren we eerst uw wensen, we bekijken wat de mogelijkheden zijn, en kijken aan de hand daarvan of we een prijs overeen kunnen komen.

Content Management Systemen

Onder de installatie van CMS software verstaan we een installatie van het CMS met de standaard instellingen, inclusief een Nederlandstalig taalpakket (voor Simple Portal is nog geen NL-pakket beschikbaar maar dit merkt alleen de beheerder). De gebruikte taal op de site is de enige standaard instelling welke aangepast zal worden.

Een CMS is een manier om op eenvoudige wijze de inhoud van je website te kunnen wijzigen. Een CMS is het meest geschikt wanneer de inhoud van een website door meerdere mensen geplaatst en bewerkt wordt. Bij een CMS systeem hoef je voor wijzigingen aan de inhoud niet moeilijk te doen via FTP. Je kunt inloggen als beheerder op de site en de inhoud online aanpassen.

Leverancier Prijs
Joomla + NL taalbestand
Deze software mag gratis gebruikt worden Er kan een SMF of PHPbb forum geintegreerd worden
: € 25,00
Mambo + NL taalbestand
Deze software mag gratis gebruikt worden Er kan een SMF of PHPbb forum geintegreerd worden
: € 25,00
Simple Portal
Deze software mag gratis gebruikt worden Er kan, volledig naadloos, een SMF forum geintegreerd worden
: € 25,00

Uiteraard kunnen wij ook de configuratie van uw CMS voor onze rekening nemen, de prijs hiervoor zal in overleg vastgesteld worden, en is afhankelijk van het aantal instellingen dat gemaakt moet worden.

Voor veel CMS systemen zijn zogenaamde MOD's (uitbreidingen) en Thema's (het uiterlijk) verkrijgbaar. Ook deze kunnen door ons geinstalleerd worden, maar wij kunnen geen garantie geven op de kwaliteit van de aangeleverde modificaties of thema's. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werk.


Forums

Onder de installatie van forum software verstaan we een installatie van het forum met de standaard instellingen, inclusief een Nederlandstalig taalpakket. De gebruikte taal op het forum is de enige standard instelling welke aangepast zal worden.

Leverancier Prijs
SMF forum + NL taalbestand
Deze software mag gratis gebruikt worden
: € 25,00
PHPbb forum + NL taalbestand
Deze software mag gratis gebruikt worden
: € 25,00
Wordpress + NL taalbestand
Dit is meer een blog, deze software mag gratis gebruikt worden
: € 25,00

Uiteraard kunnen wij ook de configuratie van uw forum voor onze rekening nemen, de prijs hiervoor zal in overleg vastgesteld worden, en is afhankelijk van het aantal instellingen dat gemaakt moet worden.

Voor veel forums zijn zogenaamde MOD's (uitbreidingen) en Thema's (het uiterlijk) verkrijgbaar. Ook deze kunnen door ons geinstalleerd worden, maar wij kunnen geen garantie geven op de kwaliteit van de aangeleverde modificaties of thema's. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werk.


Webwinkel

Onder de installatie van webwinkel software verstaan we een installatie van de webwinkel met de standaard instellingen, eventueel inclusief een Nederlandstalig taalpakket wanneer dit beschikbaar is. De gebruikte taal in de winkel is de enige standard instelling welke aangepast zal worden.

Leverancier Prijs
OS-Commerce : € 75,00
Magento : € 75,00
Virtuemarkt : € 75,00
Zen Cart : € 75,00

Uiteraard kunnen wij ook de configuratie van uw webwinkel voor onze rekening nemen, de prijs hiervoor zal in overleg vastgesteld worden, en is afhankelijk van het aantal instellingen dat gemaakt moet worden.

Voor veel webwinkels zijn zogenaamde Thema's (het uiterlijk) verkrijgbaar. Ook deze kunnen door ons geinstalleerd worden, maar wij kunnen geen garantie geven op de kwaliteit van de aangeleverde thema's. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werk.