Geheugen prijzen

Door de crisis zijn de prijzen van intern geheugen de laatste tijd behoorlijk gestegen, soms zelfs verdubbeld. Zoals het er naar uit ziet houdt deze situatie nog wel even aan dus wanneer u van plan bent uw interne geheugen uit te breiden, wacht daar dan niet te lang mee.


Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!


Webhosting


U gaat bij ons niet in zee met de goedkoopste hosting provider, maar wel met een provider die kwaliteit en ondersteuning levert.

Webhosting bestaat eigenlijk uit 2 delen, welke ook apart in rekening worden gebracht:


De domeinnaam
De domeinnaam bepaalt eigenlijk "het adres" waaronder uw website op het internet te vinden is. In principe kunt u iedere willekeurige domeinnaam gebruiken, zolang deze nog maar niet in gebruik is. En hier zit het probleem, er zijn er al zo veel in gebruik. Uiteraard zijn wij bereid om met u mee te denken over een slimme domeinnaam, vaak is het slim om, voor het in gebruik namen van een bedrijfsnaam, te kijken of het internet domein van deze naam nog beschikbaar is. Wanneer wij een domeinnaam voor u registreren zal dit op uw naam (bedrijfs)gebeuren, dus niet onder de onze bedrijfsnaam. Heeft u al een domeinnaam geregistreerd staan dan kan deze altijd verhuist worden.
De hosting
Hosting houdt in dat er ruimte beschikbaar wordt gesteld op een server om uw website op te plaatsen en dat er een (snelle) verbinding met het internet beschikbaar wordt gesteld voor het data transport. Zowel voor de serverruimte als voor de data dient normaal gesproken betaald te worden. Het uiteindelijke bedrag is meestal een pakket van een bepaalde hoeveelheid server ruimte en een bepaalde hoeveelheid data. Onze hosting omvat ook altijd de beschikbaarheid van PHP, MySQL, FTP, emailadressen op uw domein en het gebruik van cronjobs.

Op dit moment bieden wij 2 hosting pakketten aan. Het standaard pakket is ruim voldoende voor een persoonlijke website of een website voor uw vereniging. Mocht u afwijkende wensen hebben laat ons dit dan weten.


Hosting pakketten

Omschrijving Standaard Uitgebreid
Opslag ruimte : 250 MB 1000 MB
Data verkeer : 1000 MB 5000 MB
FTP account : onbeperkt onbeperkt
Email adressen : 500 onbeperkt
PHP : ja ja
MySQL : ja ja
Aantal databases : 1 5
Frontpage extenties : nee (Linux) nee (Linux)
HTTPS : nee ja
Cronjobs : onbeperkt onbeperkt

Mocht u interesse hebben in onze hosting faciliteiten dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken, te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn. Ook wanneer u al een site heeft en hier een verhuizing van uitgevoerd wil hebben kunnen wij dit uiteraard voor u regelen.