Geheugen prijzen

Door de crisis zijn de prijzen van intern geheugen de laatste tijd behoorlijk gestegen, soms zelfs verdubbeld. Zoals het er naar uit ziet houdt deze situatie nog wel even aan dus wanneer u van plan bent uw interne geheugen uit te breiden, wacht daar dan niet te lang mee.


Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!


Websites

Alvorens met ons in zee te gaan is het misschien wel prettig om een aantal site's te bekijken welke door ons gemaakt zijn, van alle websites zal een aantal specifieke eigenschappen vermeld worden:


www.capady.nl
In de eerste plaats uiteraard de site waar u nu naar kijkt. Deze is met behulp van een kladblok achtig programma volledig opgebouwd met pure HTML code. Voor het menu is gebruik gemaakt van een klein stukje PHP-code. Om PHP te kunnen gebruiken is het van belang dat de provider waar uw website is onder gebracht dit ondersteund. De inhoud van het menu, de kop van de site, de voet van de site en het linkerdeel van de site is zodanig opgebouwd dat dit maar op een plaats aangepast hoeft te worden om dit op alle pagina's te wijzigen. Door gebruik te maken van CSS is het mogelijk om door het wijzigen van een enkele waarde de tekstkleur in een keer te veranderen op alle pagina's van de site. Voor het opzetten van een dergelijke site moet u denken aan enkele dagen.
www.clubgenoten.nl
Dit is de oudste site welke nog online staat. De eerste opzet van deze site is gemaakt met het programma Dreamweaver. Dit is later uitgebreid met een vrij groot stuk PHP-code en een MySQL database. Ook voor MySQL is het van belang dat uw provider dit ondersteund. Het inloggen op de site wordt mogelijk gemaakt door PHP, de bezoekers gegevens alsmede de gegevens van de clubs zijn allemaal opgeslagen in een MySQL database. Grote voordeel hiervan is dat vaak volstaan kan worden met een eenmale backup van de site en dat vervolgens alleen regelmatig een backup van de database gemaakt hoeft te worden. Doordat hier vrij veel PHP-code in zit, alsmede een volwaardige database, kost het vrij veel tijd om een dergelijke site op te zetten.
www.midlifecrisis.nu
Omdat er weinig redelijke domeinnamen meer beschikbaar waren voor deze site ben ik hiervoor uitgeweken naar een .NU domein. Deze zijn wel duurder dan een .NL domein. Deze site is opgebouwd met een C.M.S. systeem van Joomla met hierin een forum van SMF geintegreerd. De integratie bestaat er uit dat men slechts één keer hoeft in te loggen voor beide systemen. Zowel voor C.M.S. als voor forum zijn veel verschillende uiterlijken te kiezen. Op deze site is ook een chatbox geintegreerd welke alleen bereikbaar is nadat men ingelogd is op de site. Een dergelijke site is vrij snel en eenvoudig op te zetten.
www.liefdesvragen.nl
Ondanks dat dit, wat opzet betreft, de meest eenvoudige site is, is dit wel de meest bezochte site op dit moment. Deze site is opgebouwd met een forum van SMF waar als uitbreiding een C.M.S. is aangebracht van Simply Portal. De standaard forum software is hier uitgebreid met enkele modificaties welke ook bij SMF beschikbaar zijn alsmede enkele modificaties welke ik zelf aangebracht heb om functionaliteit te krijgen welke (nog) niet door derden beschikbaar werd gesteld. Voordeel van deze site is dat forum en CMS hetzelfde uiterlijk hebben. Op deze site is ook een chatbox geintegreerd welke alleen bereikbaar is nadat men ingelogd is op de site. Een dergelijke site is snel en simpel op te zetten.

Mocht u interesse hebben in een eigen website dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken, te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn.