Geheugen prijzen

Door de crisis zijn de prijzen van intern geheugen de laatste tijd behoorlijk gestegen, soms zelfs verdubbeld. Zoals het er naar uit ziet houdt deze situatie nog wel even aan dus wanneer u van plan bent uw interne geheugen uit te breiden, wacht daar dan niet te lang mee.


Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!


Spelregels

Zoals overal gelden ook hier een aantal spelregels. Hier zullen zowel u als ik ons aan moeten houden. Niet alleen om wederzijdse onduidelijkheden te voorkomen, ook om problemen met de wetgever te voorkomen:


Het is een hobby
Aangezien ik puur hobbymatig bezig ben, is het voor mij niet mogelijk om een rekening af te geven met gespecificeerde BTW. Met andere woorden, maakt u zakelijk gebruik van mijn diensten dan kunt u de BTW van deze diensten niet terug vragen. Uiteraard kunt u wel de kosten opvoeren als uitgaven voor uw bedrijf. Het is geen enkel probleem om u een gespecificeerde nota te leveren van geleverde diensten en producten, dit heb ik ook nodig voor mijn boekhouding, alleen de BTW staat niet gespecificeerd.
Software installatie
Onder software installatie wordt ook verstaan de installatie van Windows. Software waar een licentie sleutel voor nodig is zal alleen geinstalleerd worden wanneer u zelf in het bezit bent van de licentie sleutel en deze kunt overleggen voor de installatie. Door ons geleverde software welke een licntie sleutel nodig heeft wordt uiteraard door ons geleverd inclusief deze sleutel.
Hulp aan huis
Op verzoek is het mogelijk om bij u aan huis te komen. Dit betekend echter niet dat alle werkzaamheden op locatie uitgevoerd kunnen worden. Zolang de u binnen een straal van 25 km woont komen we, per probleem, eenmalig kosteloos bij u thuis. Moeten we verder rijden dan vragen we 0,50 Euro voor iedere enkele reis kilometer. Eventuele parkeerkosten zullen ook in rekening gebracht worden. Is de afstand dus 30 km, dan betaald u (30-25) * 0,50 = 2,50 Euro reiskosten.