Geheugen prijzen

Door de crisis zijn de prijzen van intern geheugen de laatste tijd behoorlijk gestegen, soms zelfs verdubbeld. Zoals het er naar uit ziet houdt deze situatie nog wel even aan dus wanneer u van plan bent uw interne geheugen uit te breiden, wacht daar dan niet te lang mee.


Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!


Webwinkel

Onder de installatie van een webwinkel versta ik het installeren van de gewenste winkel software op de door u gewenste server. Dit zonder verdere configuratie. Dus het forum heeft op dat moment de standaard instellingen zoals het bij installatie mee krijgt, en is verder leeg. Voor de installatie is het noodzakelijk dat de gebruikersnamen en paswoorden aan mij ter beschikking worden gesteld van de database en van de FTP-server. Met een klein beetje inzicht is de configuratie door iedereen te doen. Dit behelst het zetten, of weghalen, van wat vinkjes en het invoeren van enige (door u zelf gekozen) namen en titels. De enige modificatie welke ik standaard aan breng bij de installatie is het toevoegen van een taalpakket naar keuze aangezien de standaard taal Engels is.

Op dit moment zijn er in mijn ogen maar een paar leveranciers van (gratis) goede webwinkel software die deze sofware ook nog een gratis beschikbaar stellen:


OS-Commerce
Deze software heeft veruit mijn voorkeur.
Magento
Klik op de link en bekijk de website van deze software.
Virtuemart
Klik op de link en bekijk de website van deze software.
Zen Cart
Klik op de link en bekijk de website van deze software.

Mocht u interesse hebben in een eigen webwinkel dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken, te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn. Ook wanneer u al een webwinkel heeft en hier een modificatie op uitgevoerd wil hebben kunnen wij dit uiteraard voo u uitvoeren.