Geheugen prijzen

Door de crisis zijn de prijzen van intern geheugen de laatste tijd behoorlijk gestegen, soms zelfs verdubbeld. Zoals het er naar uit ziet houdt deze situatie nog wel even aan dus wanneer u van plan bent uw interne geheugen uit te breiden, wacht daar dan niet te lang mee.


Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!


Websites en dergelijk

Ook voor het maken, onderhouden en hosten van websites, een forum of een webwinkel bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres. Bij websites heeft u de keuze of deze geheel door ons zelf wordt gemaakt of dat er gebruik gemaakt gaat worden van een zogenaamd C.M.S. (Content Management Systeem). Websites opgebouwd met een C.M.S. zijn gemakkelijker door u zelf te onderhouden en aan te passen.

Voor een forum of een webwinkel maken we gebruik van gratis beschikbare software. Deze wordt door ons voor u geinstalleerd.

W3C

W3S is de organistie die de regels op stelt hoe de code van een website geschreven hoort te worden.
Ook ook de makers van de webbrowsers horen zich aan deze regels te houden bij het weergeven van de code op uw scherm.
De meeste kans op een correcte weergave van uw website heeft u dan ook wanneer zowel webpagina maker als de browser volgens deze regels werkt.
Op deze website ziet u aan de rechterkant 2 knoppen. Eén om de webinhoud te controleren en één om de opmaak te controleren, deze controle is per pagina, dus niet voor de gehele site tegelijk.
Zoals u kunt zien voldoen alle pagina's aan de W3C-regels en zo kunnen wij ook uw website volgens de regels maken
Hierbij kunt u zelf nog aangeven of de site volgens de XHTML 1.0 regels of de HTML 4.0 regels moet werken. Voor moderne browsers adviseren wij XHTML.

Algemeen

Voor een forum of een webwinkel maken we gebruik van gratis beschikbare software, wanneer het even kan de laatst vrijgegeven versie. Deze wordt door ons voor u geinstalleerd.

Hosting van websites, fora of webwinkels gebeurd bij een provider, dus een professionele organisatie die er ook voor zorgt dat er dagelijks een complete back-up wordt gemaakt.