Geheugen prijzen

Door de crisis zijn de prijzen van intern geheugen de laatste tijd behoorlijk gestegen, soms zelfs verdubbeld. Zoals het er naar uit ziet houdt deze situatie nog wel even aan dus wanneer u van plan bent uw interne geheugen uit te breiden, wacht daar dan niet te lang mee.


Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!


Upgrade

Vaak hoor je na een aantal jaren de klacht dat een PC erg traag is geworden. Dit betekend lang niet altijd dat de betreffende PC ook meteen aan vervanging toe is. Welke mogelijkheden zijn er dan om de PC weer een beetje op snelheid te krijgen ? Hieronder volgens ze, van eenvoudig tot het meest ingrijpend:


Verse Windows installatie
Het register van Windows is behoorlijk gevoelig voor vervuiling. Des te groter dit register wordt, des te trager de PC. Een verse installatie van Windows doet soms wonderen. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen, op voorwaarde dat u zelf over Windows beschikt met een geldige licentie sleutel.
Geheugen uitbreiding
Een andere optie die vaak erg effectief is om uw PC sneller te krijgen is het uitbreiden van het interne geheugen. Dit is een vrij eenvoudige ingreep warbij absoluut geen data verloren gaat. Helaas zijn de prijzen van het geheugen de afgelopen tijd wel behoorlijk gestegen. Bij deze optie is het wel van belang om te weten wat het maximale geheugen is dat uw PC aan kan. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen, desnoods bij u thuis.
Moederbord, CPU en geheugen vervangen
Dit is de meest ingrijpende en kostbare actie, maar ook de meest effectieve. Deze actie vereist ook altijd een verse installatie van Windows. Alvorens tot deze actie over te gaan is het van belang om eerst te kijken of de voeding zwaar genoeg is voor de nieuwe hardware en of de rest van de hardware nog een klein beetje van deze tijd is. Gezien de hoeveelheid werk die hier in zit doen wij dit werk niet bij u thuis.